Voor de actuele dagschotel en andere seizoensgerechten
kunt u ons op Facebook of Instagram volgen en de gerechten  bekijken

Voor lunch t/m 10 personen kan van de kaart.
10 t/m 20 personen hebben wij een beperkte lunchkaart met ± 15 gerechten. Zie lunchkaart-voor-groepen
Voor diner t/m 8 personen kan van de kaart.
Daarboven werken wij met een menu. Zie diner-voor-groepen
Soepen, omeletten en uitsmijters 
Stokbrood met kruidenboter
4.80
Stokbrood met smeersels
6.60
Dagsoep of Zwolse Mosterdsoep 
6.75
Omelet ham
9.75
Omelet champignons
9.75
Omelet kaas
9.75
Boerenomelet
12.00
Uitsmijter ham of kaas
8.50
Uitsmijter rosbief
9.25
Uitsmijter ham en kaas
9.50
Uitsmijter carpaccio of serranoham 12.50
Extra ei en brood
 1.10
Tosti met rauwkost 
Kaas
5.50
Ham en kaas
5.50
Kaas en ananas
5.75
Zalm met pesto
6.75
Serranoham en brie6.75
Turks brood met belegen kaas en chorizo6.75
 Vers afgebakken Broodjes
 
Black pepper broodje Wagyu / Runderburger 200 gram, tomaat, tomatensalsa, tzatziki
 14.00
Broodje burger van oesterzwam, paddenstoelen
ui, tomaat, rode biet, cichorei met tomatensalsa, tzatziki
15.50
Stokbrood 
Gezond
 8.75
Crispy chicken met Zwolse mosterdsaus
9.25
Rosbief, gekookt ei en een kruidenmayonaise
8.75
Serranoham met geitenkaas11.00
Dun gesneden ossenhaas met pesto, zongedroogde tomaat
11.00
Boeren brie, walnoot en honing
8.75
Oude kaas, mosterdsaus, sla, rucola, zongedroogde tomaat
8.50
Zalm licht gerookt in eigen huis gemarineerd
11.50
Zalmomelet met bosui en mascarpone
12.25
Gegratineerde zalm, geitenkaas, honing en walnoot11.50
Waldkorn, Turks brood i.p.v. stokbrood
0.85
Wisselend broodje van de chef 12.00
Wrap
 
Zalm
10.75
Crispy Chicken
9.50
Geitenkaas
9.50
Boterhammen 
Kroketten van traiteur Norp in Zwolle 
Kalfsvleeskroket, groentekroket, garnalenkroket of seizoenskroketvanaf 9.25
Bal gehakt uit eigen keuken met satésaus en brood
8.50
Schnitzel met brood
13.75
Saté van kiphaasjes met stokbrood
16.00
Saté van soja met stokbrood15.50
Flammkuchen roomkaas en plate steakhouse frites
 
Flammkuchen appel, rozijn, kaneelsuiker
8.40
Flammkuchen Nutella, banaan, poedersuiker
8.40
Flammkuchen kipreepjes, ui, prei, rucola, caesardressing10.75
Flammkuchen geitenkaas, walnoot, appel, honing, rucola10.75
Flammkuchen zalm, ui, prei, tomaat, mosterd dressing, rucola13.75
Kroket, steakhouse frites en rauwkost
9.25
Bal gehakt uit eigen keuken, steakhouse frites en rauwkost
11.50
Groentenkroket, steakhouse frites en rauwkost
9.25
Voorgerechten 
Stokbrood met kruidenboter
4.30
Diverse luxe broodjes met smeersels
6.00
Zwolse Mosterdsoep met stokbrood6.75
Dagsoep met stokbrood
6.75
Champignons in bierbeslag met aïoli
11.00
Gemarineerde zalm met een garnalenkroket en citroenmayonaise
11.00
Geitenkaas in filodeeg met sla, rozijnen en walnootdressing
11.00
Dun gesneden ossenhaas met pesto, zongedroogde tomaat
11.00
Rauwkostsalade crispy chicken op Oosterse wijze
11.00
Ceaser salade met rosbief, ei, tomaat en croutons, Grana Padano 11.00
Nachos met gehakt (rund), belegen kaas, tomatensalsa en quacamole9.80
Hoofdgerechten  
Saté van kiphaasjes
19.50
Saté van soja20.50
Schnitzel zigeunersaus
19.50
Schnitzel champignons, ei en ui21.00
Omelet met groenten
16.75
Black pepper broodje Wagyu / Runderburger 200 gram, tomaat, tomatensalsa, tzatziki
19.00
Broodje burger van oesterzwam, paddenstoelen
ui, tomaat, rode biet, cichorei met tomatensalsa, tzatziki
20.50
Zalmfilet met zachte Zwolse mosterdsaus, koriander
 21.50
Bovenstaande is met steakhouse frites en rauwkost
 
Maaltijdsalade met gebakken halloumi kaas, balsamico en patat
20.50
Tortilla met chicken, groenten, Parmezaanse kaas, tomaten salsa en rauwkost
18.00
Tortilla met geitenkaas, groenten, Parmezaanse kaas, tomaten salsa en rauwkost
18.00
Fish & chips
17.00
Dessert 
Dame blanche (echte Belgische chocolade)
6.50
Sorbet
6.50
Fruitsalade met echte slagroom
6.50
Roomijs met karamelsaus
6.50
Roomijs met kersen 
7.50
Dame blanche met banaan (extra advocaat  2.25)
7.00
Roomijs met advocaat
6.20
Warm appelgebak met softijs en vanillesaus7.75
Taart van de dag met softijs7.75
Panne cotta met gemarineerde kersen, slagroom met bastogne crunch8.00

Print Friendly, PDF & Email