Menu voor groepen vanaf 8 personen


4-gangen diner
Warme en koude voorgerechten
Vooraf een amuse van hartige mousse van de chef


De volgende gerechten worden midden op tafel geserveerd:
Luxe broodjes met diverse smeersels
Serrano ham met meloen
Dun gesneden ossenhaas met pesto, Grana Padano en pijnboompitten
Huisgemaakte salade
Visschotel met gerookte zalm, makreel, garnalen  e.d.
Pulled chicken oosterse wijze op een bed van rauwkost


Groentebouillon

Hoofdgerechten:


U gasten krijgen een keuze uit:
Wagyu-Runderburger
Zalmfilet met dillesaus
Vlees of visvangst van de dag / seizoen
Deze gerechten worden geserveerd met diverse aardappelen, groenten en rauwkost.


Nagerecht:


Vanille roomijs
Warme kersen
Slagroomsoesje
Fruitsalade
Warme chocoladesaus
Slagroom
De prijs van dit menu is € 34,50

3-gangen diner

Dit menu kan ook zonder voorgerecht geserveerd worden.
De bouillon wordt dan vervangen door terrines dagsoep en Zwolse mosterdsoep.
De prijs van dit menu bedraagt dan € 29,00

Print Friendly, PDF & Email