Menu voor groepen vanaf 8 personen tot en met 24 personen

4-gangen diner


Vooraf een hartige amuse van de chef
**********
Voorgerechten
De volgende gerechten worden midden op tafel geserveerd:
Luxe broodjes met diverse smeersels
Serranoham ham en wraps met serranoham en roomkaas
Dun gesneden ossenhaas met pesto, Grana Padano en pijnboompitten
Salade van de chef
Visschotel met gerookte zalm, makreel, garnalen  e.d.

Chicken oosterse wijze op een bed van rauwkost
**********
Tussengerecht
Klein kopje soep

***********
Hoofdgerechten:

Uw gasten krijgen een keuze uit:
Wagyu-Runderburger met tomatensalsa, tzatziki
Zalmfilet met dillesaus
Vlees of visvangst van de dag / seizoen
Geserveerd met steakhouse frites, pommes duchesse, groente quiche en rauwkost

***********
Nagerecht:

Vanille roomijs
Panna cotta met gemarineerde kersen
Slagroomsoesje met Belgische chocolade topping
Fruitsalade
Warme chocoladesaus
Slagroom
De prijs van dit menu is € 36,00

3-gangen diner

Dit menu kan ook zonder voorgerecht geserveerd worden.
Klein kopje soep wordt dan vervangen door terrines dagsoep en Zwolse mosterdsoep.
De prijs van dit menu bedraagt dan € 29,50


Met de vegetariërs kunnen wij uiteraard rekening houden.
Te denken aan:
Broodje burger van oesterzwam, paddenstoelen, ui, rode biet, cichorei met tomatensalsa, tzatziki
Saté van soja met saus
Geitenkaas in filodeeg met gemengde bladsla, rozijnen, walnoten en balsamicostroop
Champignons in bierbeslag met aïoli
En nog vele ander mogelijkheden

Print Friendly, PDF & Email