Menu voor groepen vanaf 8 personen tot 20 personen


4-gangen diner


Vooraf een hartige amuse van de chef

Voorgerechten
Het voorgerecht en nagerecht wordt op het buffet of tafel gepresenteerd. Afhankelijk van de situatie die dag.
Luxe broodjes met diverse smeersels
Serranoham en wraps gevuld met serranoham, roomkaas en rauwkost
Dun gesneden ossenhaas met pesto, Grana Padano en pijnboompitten
Salade van de chef
Visschotel met gerookte zalm, makreel, garnalen e.d.
Chicken oosterse wijze op een bed van rauwkost

***********

Tussengerecht
Klein kopje soep
***********

Hoofdgerechten:
Uw gasten krijgen een keuze uit:
Black Angus runderburger met tomatensalsa, tzatziki
Zalmfilet met een romige Zwolse mosterdsaus en koriander
Vlees of visvangst van de dag / seizoen
Geserveerd met steakhouse frites, pommes duchesse, groente wrap en rauwkost

***********

Nagerecht:
Vanille roomijs
Verrassingen dessert
Slagroomsoesje met Belgische chocolade topping
Fruitsalade
Warme chocoladesaus
Slagroom
De prijs van dit menu is € 41,50

3-gangen diner

Dit menu kan ook zonder voorgerecht geserveerd worden.
Klein kopje soep wordt dan vervangen door terrines dagsoep en Zwolse mosterdsoep.
De prijs van dit menu bedraagt dan € 34,50


Met de vegetariërs kunnen wij uiteraard rekening houden.
Te denken aan:
Broodje burger van oesterzwam, paddenstoelen, ui, rode biet, cichorei met tomatensalsa, tzatziki
Falafelburger
Geitenkaas in filodeeg met gemengde bladsla, rozijnen, walnoten en balsamicostroop
Champignons in bierbeslag met aïoli
En nog vele andere mogelijkheden

Print Friendly, PDF & Email